LT LT

71081 Playmobil Dragons Nine Realms: Feathers & Alex

Kaina:
31.20 €  39.00 € 

Į krepšelį
Ši prekė pristatoma nemokamai
Nemokamas pristatymas bus taikomas bent vienam iš pristatymo būdų
Pristatymo trukmė:
2-4* d.d.
Pakuotė:
Originali netvarkinga
Prekė:
Prekė nauja
Rekomenduojama metai:
4 +
Gamintojas:
Playmobil
4.6 / 5.0 Viso vertinimų: 103
Nepavyksta užsisakyti prekės internetu? Užsisakykite telefonu +370 640 30392 (I-V 10:00-18:00)
Aprašymas

KONSTRUKTORIUS PLAYMOBIL DRAGONS NINE REALMS: FEATHERS & ALEX 71081, PLASTIKAS

Veiksmas vyksta praėjus 1300 metų po filmo „Kaip prisijaukinti drakoną“ įvykių, o drakonai šiuolaikiniam pasauliui dabar yra tik legenda. Kai dėl geologinės anomalijos Žemės paviršiuje atsiveria milžiniškas, kelių mylių gylio plyšys, mokslininkai iš viso pasaulio susirenka į naują tyrimų centrą, kad ištirtų paslaptingą reiškinį. Netrukus grupelė vaikų, kuriuos į šią vietą atvežė tėvai, atskleidžia tiesą apie drakonus ir tai, kur jie slėpėsi – paslaptį, kurią jie turi išlaikyti sau, kad apsaugotų tai, ką atrado.

Su PLAYMOBIL žaidimų rinkiniu Thunder & Tom didžiuosius drakonų nuotykius dabar galima iš naujo patirti namuose. Drakono figūrėlės kojos, galva ir sparnai yra judantys. Galvos ir uodegos plunksnos pagamintos iš minkštos medžiagos. Dėl pritvirtinto balno ant drakono nugaros gali sėdėti figūrėlė.

Rinkinį sudaro: Dragons: The Nine Realms veikėju Tom Kullersen ir jo drakonu Thunder, šviesos moduliu ir šaudymo funkcija, trys strėlės, vikingų šalmas, dronas, žibintuvėlis ir kiti puikūs priedai.

Rekomenduojama 4–10 metų amžiaus vaikams.

Dėmesio ! Kaunas A.Stulginskio g. 41 "Jonelis ir Ko." parduotuvės prekių asortimentas ir kainos gali skirtis. 

* Pristatymas į pašomatus per 2-4 d.d. (jei paštomatų užimtumas didelis pristatymas gali vėluoti , mes už tai neatsakome)
*
Pristatymas į namus per kurjerius 2-4 d.d.