KOMPLEKTACIJA:

  1. Važiuoklė
  2. Sportinė dalis
  3. Lopšys
  4. Autokėdutės komplektacijoje šioje nėra ! 

Naujasis ABC Design Salsa 4 Air vežimėlis - manevringas, erdvus, lengvas ir itin pravažus. Jūsų mažylis keliaus vežimėlyje aukšto komfortabilumo. Lopšys su integruotu panoraminiu langeliu, oro cirkuliacijai, o dideli, pripučiami ratai miško takeliams.

Lopšyje integruoti memory mygtukai, tad nuo šiol naudojamas patogus vienos rankos lopšio nuėmimas. Paspaudžiate vieną mygtuką, paskui kitą ir iškeliate lopšį. Super!! Labai patogu! 

Vaikiškas vežimėlis patikimai lydės Jus ir Jūsų kūdikį nuo pat pirmos dienos. Jis pasižymi labai kompaktišku sulankstymu, dėl nedidelių gabaritų patogu transportuoti. Kai tik jūsų kūdikis išmoks sėdėti, lopšį pakeisite į sportinę dalį. Pasukami priekiniai ratai suteikia vežimėliui manevringumo. Aukštos kokybės guoliai, integruota pakaba ir dideli pripučiami ratai užtikrina sklandų ir ramų važiavimą, net labai nelygiu keliu. Mėgaukitės ryškiomis akimirkomis naudodamiesi „Salsa 4 Air“ ir kurkite prisiminimus visam gyvenimui. Patirkite „Salsa 4 Air“ naudodami praktiškus komplektus su puikiais priedais ir fantastiška išvaizda. 

Šios kolekcijos audiniai yra pagaminti iš tvariai perdirbtų medžiagų. Pavyzdžiui, vienam vežimėliui pagaminti perdirbama iki 100 PET butelių.   

PRIVALUMAI:

TECHNINIAI DUOMENYS: