LT LT

10975 LEGO® DUPLO Laukiniai pasaulio gyvūnai

Kaina:
89.00 €

Į krepšelį
Pristatymo trukmė:
2-4* d.d.
Pakuotė:
Originali netvarkinga
Prekė:
Prekė nauja
Rekomenduojama metai:
2 +
Gamintojas:
LEGO
4.5 / 5.0 Viso vertinimų: 72
Nepavyksta užsisakyti prekės internetu? Užsisakykite telefonu +370 640 30392 (I-V 10:00-18:00)
Aprašymas

LEGO® DUPLO® Laukiniai pasaulio gyvūnai (10975) yra daug gyvūnų jų natūraliose buveinėse, apstu autentiškų detalių ir daugybe galimybių žaisti ir mokytis vaikams nuo 2 metų amžiaus.

Laukinės gamtos pasaulis konstruoti ir tyrinėti
Leiskitės su savo mažyliu į kelionę po pasaulio laukinę gamtą, sustodami visuose 7 žemynuose! Jie susipažins su pandomis Azijoje, liūtais Afrikoje, elniais Europoje, alpaka Pietų Amerikoje, meška Šiaurės Amerikoje, koala Australijoje, pingvinais Antarktidoje… ir dar daugiau! Pridedama garso kaladėlė, kuri groja gyvūnų ir aplinkos garsus, bei sulankstomas žaidimų kilimėlis-pasaulio žemėlapis, todėl tai yra pašėlusi ir nuostabi dovana gamtą mylintiems vaikams.

Žaismingas mokymasis mažyliams
Visi meistriškai sukurti LEGO DUPLO rinkiniai įkvepia įtraukiančiomis istorijomis, pasižymi ryškiomis spalvomis, įvairiais personažais ir daugybe detalių NUOSTABIAI jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.

  • Gamtos pasaulis žaidimo rinkinyje. LEGO® DUPLO® Laukiniai pasaulio gyvūnai (10975) padeda mažyliams atrasti ir sužinoti apie pasaulio laukinę gamtą ir natūralią aplinką.
  • 22 gyvūnai. Sutikite pandas Azijoje, liūtus Afrikoje, elnią Europoje, alpaką Pietų Amerikoje, mešką Šiaurės Amerikoje, koalą Australijoje, pingvinus Antarktidoje… ir dar daugiau.
  • Smagus mokymasis gyvūnų mylėtojams. Šiame konstruoti ir žaisti skirtame žaidimo rinkinyje apie pasaulio gamtą yra daug gyvūnų ir gamtos elementų, kurie vaikus paskatins mokytis ir padės lavinti įvairius įgūdžius.
  • Lavinamoji dovana. Šis betarpiškas vaikams nuo 2 metų skirtas žaislas yra puiki gimtadienio, šventinė ar netikėta dovana, kuri įtrauks, suteiks daug pramogų ir padės lavinti gyvenime praverčiančius įgūdžius.
  • Daug pramogų vaikams. Žaidimų kilimėlis-žemėlapis yra 99 cm pločio ir 50 cm gylio. Europai skirta dalis yra 25 cm aukščio, 20 cm pločio ir 17 cm gylio.
  • Žaismingas mokymasis. Visi LEGO® DUPLO® rinkiniai yra meistriškai sukurti ir pasižymi įtraukiančiomis istorijomis, daugybe spalvų, įvairiais personažais ir gausybe detalių NUOSTABIAI jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.
  • Nuosekli kokybė. LEGO® DUPLO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti mažais pirštukais: taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės yra mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

Dėmesio ! Kaunas A.Stulginskio g. 41 "Jonelis ir Ko." parduotuvės prekių asortimentas ir kainos gali skirtis. 

* Pristatymas į pašomatus per 2-4 d.d. (jei paštomatų užimtumas didelis pristatymas gali vėluoti , mes už tai neatsakome)
*
Pristatymas į namus per kurjerius 2-4 d.d.