LT LT

60368 LEGO® City Arkties tyrinėtojų laivas

Kaina:
112.00 €

Į krepšelį
Ši prekė pristatoma nemokamai
Nemokamas pristatymas bus taikomas bent vienam iš pristatymo būdų
Pristatymo trukmė:
2-4* d.d.
Pakuotė:
Originali netvarkinga
Prekė:
Prekė nauja
Rekomenduojama metai:
7 +
Gamintojas:
LEGO
4.7 / 5.0 Viso vertinimų: 94
Nepavyksta užsisakyti prekės internetu? Užsisakykite telefonu +370 640 30392 (I-V 10:00-18:00)
Aprašymas

Su galingu „LEGO® City“ Arkties tyrinėtojų laivu (60368) prieš akis driekiasi smagūs nuotykiai. Šiame dideliame plaukiojančiame laive gausu tikroviškų detalių kūrybiškiems tyrinėjimo nuotykiams. Aukščiausios kokybės rinkinyje taip pat yra sraigtasparnis, valtis, bepilotis povandeninis laivas, vikingų laivo nuolaužos, lobių skrynia, 7 minifigūrėlės ir orkos figūrėlė

Skaitmeninės konstravimo pramogos vaikams nuo 7 metų

Programėlėje „LEGO Builder“ jaunasis jūsų kūrėjas patirs aiškaus konstravimo nuotykį su įrankiais, leidžiančiais priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti konstravimo procesą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.

Nesibaigiantys nuotykiai

Vaikai auga apsupti nuostabių transporto priemonių ir įrenginių, o su „LEGO City“ konstravimo rinkiniais jie turi galimybę iš arti patyrinėti tikroviškus modelius ir smagius personažus, įkvepiančius nesibaigiančiam kūrybiškam žaidimui. Derinkite šį rinkinį su kitais „LEGO City“ rinkiniais ir patirkite dar daugiau linksmybių.

  • Kelių modelių vandenyno tyrinėjimo rinkinys. Su šiuo „LEGO® City“ Arkties tyrinėtojų laivo (60368) rinkiniu vaikai patirs nesibaigiančių veiksmo kupinų nuotykių vandenyne.
  • Kas dėžėje? Kiekvienas vaikas norės sukonstruoti žaislinį tyrinėjimų laivą, sraigtasparnį, valtį, bepilotį povandeninį laivą ir vikingų laivo nuolaužas bei žaisti su 7 minifigūrėlėmis ir orkos figūrėle.
  • Savybės ir funkcijos. Vaikai gali plukdyti laivą vandeniu ir paleisti bepilotį povandeninį laivą teleskopine krano strėle.
  • LEGO® dovana pradedantiesiems tyrinėtojams. Šis žaislinis laivas – smagi dovana gimtadienio, švenčių ar kita proga vaikams nuo 7 metų, mėgstantiems veiksmo žaidimus.
  • Išmatavimai. Arkties tyrinėtojų laivas yra 19 cm aukščio, 71 cm ilgio ir 17 cm pločio.
  • Minifigūrėlių priedai. Žaisliniai LEGO® priedai: nešiojamasis kompiuteris, radijo stotelė, fotoaparatas, veržliaraktis, žiūronai, švirkštas, 2 puodeliai, vikingų kirvis, skydas ir šalmas.
  • Su interaktyviu vadovu. Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti konstravimo progresą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.
  • Neriboti nuotykiai. Sujunkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais ir patirkite dar daugiau linksmybių bei nuotykių.
  • Dėmesys kokybei. Nuo pat 1958 metų LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Patikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniamssaugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

Dėmesio ! Kaunas A.Stulginskio g. 41 "Jonelis ir Ko." parduotuvės prekių asortimentas ir kainos gali skirtis. 

* Pristatymas į pašomatus per 2-4 d.d. (jei paštomatų užimtumas didelis pristatymas gali vėluoti , mes už tai neatsakome)
*
Pristatymas į namus per kurjerius 2-4 d.d.