LT LT

75573 LEGO® Avatar Skrajojantys kalnai: 26 aikštelė ir RDA Samsonas

Kaina:
79.00 €

Į krepšelį
Pristatymo trukmė:
2-4* d.d.
Pakuotė:
Originali netvarkinga
Prekė:
Prekė nauja
Rekomenduojama metai:
9 +
Gamintojas:
LEGO
Barkodas:
5702016913781
4.5 / 5.0 Viso vertinimų: 82
Nepavyksta užsisakyti prekės internetu? Užsisakykite telefonu +370 640 30392 (I-V 10:00-18:00)
Aprašymas

Nudžiuginkite vaikus netikėtomis žaidimo galimybėmis, kurias atveria šis „Įsikūnijimo“ žaidimo rinkinys

Įkvėpkite vaiką LEGO® Avatar rinkiniu, kurį sudaro sraigtasparnis, 26 aikštelės laboratorija, 5 minifigūrėlės, Šiurpiažirgio figūrėlė ir konstruokite su tamsoje švytinčiomis dalimis.

Tyrinėk Pandorą su Džeiku, Normu, Dr. Greisė ir Trudi šiame LEGO® Avatar rinkinyje! Lipk į sraigtasparnį „SA-2 Samson“ ir skirsk į 26 aikštelę, tada keliauk į laboratoriją padėti Dr. Greis tyrinėti augaliją. Įstatyk Džeiką į prisijungimo lovą ir atsibusk jo Avatare. Žiūrėk, Šiurpiažirgis! Liuoktelėk jam ant nugaros, prisijunk prie jo ir tyrinėk vietovę su Džeiku ir Normu. Kai surinksi visą informaciją, sugrįžk ir viską perduok Dr. Greisei!

Su šiuo LEGO® Avatar LEGO® Avatar Skrajojančių kalnų: 26 aikštelės ir RDA Samsonos (75573) konstruktoriaus rinkiniu „Įsikūnijimo“ gerbėjų nuo 9 metų laukia nuotykiai. Rinkinį sudaro 2 Džeiko Salio minifigūrėlės (Na’vi ir žmogiški pavidalai), 3 kitos minifigūrėlės, Šiurpiažrigio (Pa’li) figūrėlė, futuristinis sraigtasparnis „SA-2 Samson“, 26 aikštelės konteineris su mobiliąja saito aikštele ir modeliu iš tamsoje švytinčių elementų. Nesibaigiantis žaidimas Puoselėkite gerbėjo meilę „Įsikūnijimui“ ir gamtai su šiuo kūrybingu rinkiniu, kuris suteikia vaikams galimybę žaisti filmo scenas arba pasakoti naujas istorijas savarankiškai arba su draugais ar šeima. Derinkite rinkinius (parduodami atskirai), kad kurtumėte vis naujas Pandoros versijas. Išbandykite galimybes LEGO Avatar rinkiniai su legendiniais personažais ir vietovėmis atveria smagias pasakojimo, veiksmo ir žaidimo galimybes. Su detalia aplinka, skirta eksponuoti modeliams, jie puikiai atrodo lentynoje, tad vyresni veikėjai ir gerbėjai gali konstruoti ir iš naujo atrasti spalvingą visatą.

• Nuotykiai ir pramogos. Konstruodami ir žaisdami su šiuo LEGO® Avatar Skrajojančių kalnų: 26 aikštelės ir RDA Samsono (75573) žaisliniu rinkiniu vaikai nuo 9 metų gali pasakoti nesibaigiančias istorijas ir atrasti Pandoros pasaulį.
• Kas yra dėžutėje. Šį LEGO® rinkinį sudaro 5 minifigūrėlės, Šiurpiažirgio (Pa’li) figūrėlė, sraigtasparnis „SA-2 Samson“ ir 26 aikštelės mobilioji saito aikštelė ir scena su tamsoje švytinčiais elementais.
• Eksponavimui ar žaidimui. Vaikai ir „Įsikūnijimo“ gerbėjai gali atkurti sceną iš filmo, papasakoti naują istoriją arba sukurti puošmeną su sraigtasparniu „SA-2 Samson“, kybančiu virš mobilios laboratorijos ir saito stotelės.
• Atraskite Pandorą. Prisiekę mažieji aplinkos tausotojai gali leisti ištisas valandas tyrinėdami Pandorą futuristiniu „SA-2 Samson“ žaisliniu sraigtasparniu arba vykdyti mokslinius tyrimus 26 aikštelės laboratorijoje.
• Išradingos dovanos. Sraigtasparnis „SA-2 Samson“ yra 11 cm aukščio, 26 cm ilgio ir 24 cm pločio; 26 aikštelės laboratorija yra 16 cm aukščio ir 20 cm pločio.
• 3 konstravimo lankstinukai. LEGO® Avatar rinkiniai turi 3 konstravimo instrukcijų lankstinukus ir yra skirti tam, kad draugai arba šeimos nariai galėtų konstruoti skirtingas rinkinio dalis.
• Sugrįžimas į Pandorą. Šį ir kitus LEGO® Avatar rinkinius (parduodami atskirai) galima dovanoti šventės arba gimtadienio proga filmo gerbėjams ir įkvepia bet kokio amžiaus vaikus nevaržomai žaisti.
• Aukšta kokybė – LEGO® konstravimo dalys atitinka griežtus kokybės standartus, kurie užtikrina nuolatinę kokybę, suderinamumą ir funkcionavimą kiekvieną kartą – nuo pat 1958 metų.
• Svarbi sauga – LEGO® dalys išbandomos siekiant užtikrinti, kad kiekvienas konstruktorius atitiktų griežtus saugos standartus; tai padeda užtikrinti, kad Avatar yra tvirti, patikimi ir paruošti pramogoms.

 

Dėmesio ! Kaunas A.Stulginskio g. 41 "Jonelis ir Ko." parduotuvės prekių asortimentas ir kainos gali skirtis. 

* Pristatymas į pašomatus per 2-4 d.d. (jei paštomatų užimtumas didelis pristatymas gali vėluoti , mes už tai neatsakome)
*
Pristatymas į namus per kurjerius 2-4 d.d.