LT LT

SCHLEICH HORSE CLUB „Lakeside“ žirgynas 42551

Kaina:
96.00 €

Į krepšelį
Ši prekė pristatoma nemokamai
Nemokamas pristatymas bus taikomas bent vienam iš pristatymo būdų
Pristatymo trukmė:
2-4* d.d.
Pakuotė:
Originali netvarkinga
Prekė:
Prekė ekspozicinė
Rekomenduojama metai:
5 +
Gamintojas:
Schleich
4.6 / 5.0 Viso vertinimų: 113
Nepavyksta užsisakyti prekės internetu? Užsisakykite telefonu +370 640 30392 (I-V 10:00-18:00)
Aprašymas

„Schleich“ tiki, kad kūrybiškumo lavinimas ir vaizduotės stimuliavimas yra vieni svarbiausių dalykų, kuriuos galima suteikti vaikui. „Schleich“ figūrėlės atitinka aukščiausius kokybės standartus ir pasižymi nepriekaištingu dizainu bei tikslumu. „Lakeside“ žirgynas – Hanos ir jos tėvų namai. Čia taip smagu, ir tiek daug veiklos! Virtuvėje galima paskanauti kątik iš orkaitės ištraukto obuolių pyrago arba sukrimsti ką nors gardaus iš šaldytuvo. Lėkštes, puodelius, keptuves ir puodus galima plauti praustuve. Hanos, kaip ir jos tėvų Oliverio bei Karolinos figūrėlės yra lanksčios ir gali stovėti, sėdėti bei joti. Visa šeima rūpinasi nuostabiais žirgais Kajenu ir Jupiteriu. Žirgai ruošiami ir treniruojami, jų kailis nuolat šukuojamos, o karčiai ir uodega gražiai supinami. Hanos tėvai mėgsta leisti vakarus balkone arba svetainėje ant sofos, o Hana užlipa į palėpę ir žaidžia su kačiukais. Einant miegoti, visa šeima apsirengia savo pižamas, palinki vieni kitiems saldžių sapnų ir svajoja apie naujus nuotykius bei pasirodymus su žirgais.

Rinkinyje yra 1 namas, 1 arklidės, 1 balkonas, 1 Hana, 1 ponia Kramer, 1 ponas Krameris, 1 žirgas Kajenas, 1 žirgas Jupiteris, 2 kačiukai, 1 dvigulė lova, 2 dviaukštės lovos, 1 kopėčios, 4 pledai, 6 pagalvėlės, 1 lempa prie lovos, 1 klozetas, 1 praustuvas, 1 dušas, 2 tvorelės, 1 spintelė, 1 šaldytuvas, 1 puodas, 1 keptuvė, 1 vaisių dėžė, 4 buteliukai, 4 lėkštutės, 4 puodeliai, 4 gabalėliai obuolių pyrago, 1 stalas, laiptai, 1 židinys, 1 pastatoma lempa, 1 lagaminas, 1 teleskopas, 2 balkono kėdės, 1 balkono staliukas, 1 skėtis, 3 loveliai su gėlėmis, 1 kavos staliukas, 1 sofa, 1 vazonas, 1 gėlių puokštė, 1 katės dubenėlis, 1 auksinis raktelis, 1 morka, 1 orkaitė, 2 balnų lentynos, 2 balnų pakabos, 4 laikikliai, 1 priežiūros reikmenų dėžutė, 1 šukos, 1 šepetys, 2 obuoliai, 1 balnas, 1 kamanos ir vadelės, 3 čempionų juostelės, 1 taurė, 2 vėliavos, 1 šulinys, 1 vandens žarna, 1 lipdukas, 1 surinkimo instrukcija

Dėmesio ! Kaunas A.Stulginskio g. 41 "Jonelis ir Ko." parduotuvės prekių asortimentas ir kainos gali skirtis. 

* Pristatymas į pašomatus per 2-4 d.d. (jei paštomatų užimtumas didelis pristatymas gali vėluoti , mes už tai neatsakome)
*
Pristatymas į namus per kurjerius 2-4 d.d.